5 tegelwinkels in West-Vlaanderen

Dinsdag, 15 April 2014

Een kwaliteitsvolle tegelwinkel is moeilijk te vinden. Wij hebben er alvast 5 uitgekozen die te vinden zijn in West-Vlaanderen.

1. West-Vlaams tegelhuis

Het West-Vlaams tegelhuis biedt u een groot gamma aan van keramische tegels en natuursteen. Een tegelwinkel naar ieder zijn smaak. Bezoek zeker eens hun toonzaal waar je een idee kan schetsen over hoe de tegelvloer er uitziet eenmaal hij geplaatst is.

ROESELARE - http://www.westvlaamstegelhuis.be

2. Tegels Delaere

In deze tegelwinkel te Middelkerke vindt u een uitgebreid aanbod van tegels, natuursteen en kleurrijke mozaïek. Naast dit aanbod kan u genieten van een professionele plaatsing en beschikken ze over de juiste onderhoudsproducten. 

MIDDELKERKE - http://www.tegelsdelaere.be

3. Tegelbedrijf Devos

Tegelbedrijf Devos is de tegelspecialist voor zowel binnen- als buitentegels binnen uw budget. Geniet van hun verschillende soorten tegels in meerdere kleuren en patronen.

KORTRIJK - http://tegels-kortrijk.be

4. Tegels De Prest

Met zijn jarenlange ervaring in tegels kan tegelwinkel De Prest u een optimale service en advies aanbieden. Bekijk zeker eens hun uitgebreid assortiment in keramische tegels, natuursteen, betontegels, klinkers en mozaïek waarbij sommigen ook als buitentegels dienen.

DAMME - http://depresttegels.be

5. Ceramico

Ceramico is al 30 jaar de specialist in tegels waardoor kwaliteit garant staat. Ze beschikken over een aantrekkelijke inspiratiepagina waar je zeker een idee kan opdoen voor uw eigen interieur. Geniet ook van hun blog die regelmatig geupdate wordt met interessante informatie.

KORTRIJK, OOSTKAMP - http://www.ceramico.be